Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 24 квітня 2022 р.

У цій Політиці конфіденційності описані політики та процедури збирання, використання та розкриття Вашої інформації, під час використання сайту сервісу rubika.com.ua (далі іменованого “Rubika Agency”, “Компанія”, “Сайт”, “Сервіс”, “ми”, “нас” або “наш”). Ми використовуємо Ваші особисті дані для аналізу та покращення сервісу. Використовуючи сервіс, Ви погоджуєтесь із цією Політикою конфіденційності.

Основною мовою Політики конфіденційності Rubika Agency є англійська. Якщо ми надаємо переклад будь-якої частини Політики конфіденційності іншою мовою, Ви погоджуєтесь з тим, що переклад надається лише для Вашої зручності. Якщо є якась суперечність між англомовною версією Політики конфіденційності та її перекладом, тоді англомовна версія матиме пріоритет.

Збір та використання Ваших особистих даних

rubika.com.ua обробляє персональні дані відповідно до Загального регламенту ЄС про захист даних (GDPR).

Ця Політика конфіденційності застосовується лише до нашої онлайн-діяльності та дійсна для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, якою вони поділилися та/або збирають у Rubika Agency. Ця політика не застосовується до інформації, що збирається в автономному режимі або через інші канали, крім цього веб-сайту.

Інформація, яку ми збираємо

Особисті дані

Особиста інформація, яку Вас просять надати, та причини, з яких Вас просять надати, будуть зрозумілі Вам у той момент, коли ми просимо Вас надати Вашу особисту інформацію.

Якщо ви звернетеся до нас безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про Вас, таку як Ваше ім’я, адресу електронної пошти, номер телефону, зміст повідомлення та/або вкладень, які Ви можете нам надіслати, а також будь-яку іншу інформацію, яку Ви вирішите нам надати.

Коли Ви підписуєтеся на нашу розсилку, ми збираємо та зберігаємо Вашу адресу електронної пошти, щоб надсилати Вам електронні листи з порадами та новинами. Ми надсилаємо розсилку лише тим користувачам, які підтвердили свою передплату електронною поштою.

Щоб покращити нашу розсилку та оцінити актуальність контенту, ми збираємо дані про те, як передплатники взаємодіють із розсилкою.

Передплатники можуть відмовитись від розсилки в будь-який час за посиланням наприкінці кожного листа або зв’язавшись із нами.

Дані про використання

Rubika Agency слідує стандартній процедурі використання файлів реєстрації. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Всі хостингові компанії роблять це й частину аналітики хостингових послуг. Інформація, що збирається файлами журналу, включає адреси інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника інтернет-послуг (ISP), позначку дати та часу, сторінки переходу/виходу та, можливо, кількість кліків. Вони пов’язані з будь-якої інформацією, що дозволяє встановити особистість. Метою інформації є аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження активності користувачів на сайті та збирання демографічної інформації.

Оскільки ми не збираємо особисту інформацію, таку як ім’я або адресу, вищезгадана інформація не може бути пов’язана з Вами особисто.

Як і будь-який інший сайт, Rubika Agency використовує файли cookie. Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи переваги відвідувачів та сторінки веб-сайту, які вони відвідували. Інформація використовується для покращення досвіду взаємодії шляхом налаштування вмісту наших веб-сторінок залежно від типу браузера відвідувачів та/або іншої інформації. Дізнайтеся більше про те, як ми обробляємо Вашу особисту інформацію, у нашій Політиці використання файлів cookie.

Посилання на інші сайти

Наш сервіс містить посилання на інші веб-сайти, які не керуються нами. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності кожного відвідуваного Вами сайту.

Ми не контролюємо та не несемо відповідальності за зміст, політику конфіденційності чи дії будь-яких сторонніх сайтів чи служб.

Використання Ваших особистих даних

Компанія може використовувати Персональні дані в таких цілях:

  • Надавати та підтримувати наш Сервіс, включаючи моніторинг використання нашого Сервісу.
  • Для управління Вашими запитами: для участі та управління Вашими запитами до нас.
  • Надавати Вам новини, спеціальні пропозиції та загальну інформацію про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, якщо тільки Ви не вирішили не отримувати таку інформацію.

Зберігання Ваших особистих даних

Зібрана інформація зберігається у ретельно відібраних сторонніх компаніях, у яких є процеси, що забезпечують дотримання GDPR, і які ніколи не передадуть інформацію, яку вони збирають. Інформація про використання нашого веб-сервісу зберігається в Google Analytics. Адреси електронної пошти та дані про використання розсилки зберігаються у Mailerlite. Зберігання інформації цими третіми сторонами регулюється політикою конфіденційності третіх сторін.

Компанія зберігатиме Ваші особисті дані лише протягом часу, необхідного для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності.

Передача особистих даних

Ваша інформація, включаючи особисті дані, обробляється в операційних офісах Компанії та будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, що беруть участь у обробці. Це означає, що ця інформація може передаватись та зберігатися на комп’ютерах, розташованих за межами вашого штату, провінції, країни або іншої державної юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів Вашої юрисдикції.

Ваша згода з цією Політикою конфіденційності, що супроводжується наданням Вами такої інформації, означає Вашу згоду на таку передачу.

Компанія робить всі розумно необхідні кроки для організації безпечного поводження з Вашими даними відповідно до цієї Політики конфіденційності. Передача Ваших особистих даних до організації або країни не буде здійснюватися, якщо не буде вжито належних заходів контролю.

Розкриття Ваших особистих даних

Ділові операції

Якщо Компанія бере участь у злитті, придбанні чи продажу активів, Ваші особисті дані можуть бути передані третій стороні та стануть предметом регулювання іншої Політики Конфіденційності

Правоохоронні органи

За певних обставин Компанія може бути зобов’язана розкрити Ваші персональні дані, якщо це вимагається згідно із законом або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду).

Інші юридичні вимоги

Компанія може розкривати Ваші особисті дані, вважаючи, що такі дії необхідні для того, щоб:

  • Дотримуватися юридичних зобов’язань;
  • Захистити права або власність Компанії;
  • Запобігти або розслідувати можливі порушення у зв’язку з використанням Сервісу;
  • Захистити Користувачів Сервісу або громадськість.

Безпека Ваших особистих даних

Безпека Ваших особистих даних є важливою для нас, але пам’ятайте, що жоден метод передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є на 100% безпечним. Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту Ваших особистих даних, ми не можемо гарантувати їхню абсолютну безпеку.

Права на конфіденційність CCPA (Продаж моєї особистої інформації заборонено)

Відповідно до CCPA, серед інших прав споживачі Каліфорнії мають право:

  • Надіслати запит компанії, яка збирає персональні дані споживачів, з проханням розкрити категорії та частини персональних даних, які вона зібрала про споживачів.
  • Надіслати запит компанії з проханням видалити особисті дані про споживача, які вона зібрала.
  • Надіслати запит компанії, яка продає персональні дані споживача, з проханням припинити продавати персональні дані споживача.

Якщо ви робите запит, у нас буде один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Право на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що Ви повністю обізнані з усіма своїми правами на захист даних. Кожен користувач має право на таке:

  • Право на доступ – Ви маєте право вимагати копії Ваших особистих даних. Ми можемо стягувати плату за цю послугу.
  • Право на виправлення – Ви маєте право вимагати, щоб ми виправили будь-яку інформацію, яку Ви вважаєте неточною. Ви також маєте право вимагати від нас доповнити інформацію, яку Ви вважаєте неповною.
  • Право на видалення – Ви маєте право вимагати, щоб ми видалили Ваші особисті дані за певних умов.
  • Право обмежити обробку – Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку Ваших особистих даних за певних умов.
  • Право на заперечення на обробку – Ви маєте право заперечувати проти обробки нами Ваших особистих даних за певних умов.
  • Право на перенесення даних – Ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані іншої організації або безпосередньо Вам за певних умов.

Якщо Ви зробите запит, ми матимемо один місяць, щоб відповісти Вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Зміни цієї Політики конфіденційності

Ми можемо оновлювати нашу політику конфіденційності час від часу. Ми повідомимо Вас про будь-які зміни, розмістивши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Рекомендується періодично переглядати цю Політику конфіденційності щодо будь-яких змін. Зміни цієї Політики конфіденційності набирають чинності з моменту їх публікації на цій сторінці.

Обговорити проект

    Google Rating 5.0 Based on 30 reviews
    Telegram Viber messenger email